404 Ποδοσφαιρικά Παπούτσια από 119 μάρκες

όλα τα ποδοσφαιρικά είδη σε ενα site

Γάντια ποδοσφαίρου, το No1 αξεσουάρ για τον τερματοφύλακα!

Δημοσίευση 18-03-2015 στη κατηγορια: Νέα Ποδοσφαιρικά Παπούτσια
Tags:

Το Νο1 αξεσουάρ των τερματοφυλάκων ποδοσφαίρου είναι τα γάντια τους, αποτελεί την προέκταση του χεριού τους. Τους προφυλάσσουν από τα δυνατά σουτ των αντιπάλων ενώ παράλληλα τους βοηθούν στο να μπλοκάρουν την μπάλα με τον καλύτερο τρόπο.

Ανάλογα με το υλικό κατασκευής τα γάντια ποδοσφαίρου διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες, κάθε τερματοφύλακας επιλέγει αυτά τα οποία τον βοηθούν καλύτερα ενώ παράλληλα σημαντικό ρόλο για την επιλογή παίζει και το πόσο καλά τα γάντια αυτά δίνουν τη δυνατότητα στα χέρια να αερίζονται προσλαμβάνοντας έτσι τη δυσοσμία και τον ιδρώτα.

Κάθε τερματοφύλακας μετά από κάθε αγώνα οφείλει να πλένει τα γάντια που φόρεσε ενώ αρκετοί είναι οι επαγγελματίες και μη αθλητές οι οποίοι αλλάζουν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου τα γάντια που φορούσαν.

Τα γάντια διακρίνονται σε πλαστικά και δερμάτινα ανάλογα με το υλικό κατασκευής ενώ οι μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικών ειδών όπως η Nike, η Adidas, η Puma και η Umbro.

Σημαντικό ρόλο επίσης για την επιλογή των γαντιών τερματοφύλακα παίζει και το χρώμα που μάλιστα κάνει τον αντίπαλο επιτιθέμενο να χάνει τη συγκέντρωσή του όταν ο τερματοφύλακας φορά χρωματιστά γάντια και μάλιστα κουνά τα χέρια του.

Τα περισσότερα γάντια κλείνουν με σκρατς στο σημείο του καρπού του χεριού του τερματοφύλακα ενώ για τη σωστή συντήρηση αυτού πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο μετά το πλύσιμο.

Διαλέξτε τα κατάλληλα ποδοσφαιρικά γάντια και συνδυάστε τα με τα ποδοσφαιρικά σας παπούτσια.

Menu
logo
Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

για ΜΕΓΑΛΕΣ προσφορές