350 Ποδοσφαιρικά Παπούτσια από 119 μάρκες

όλα τα ποδοσφαιρικά είδη σε ενα site

Ο Ερίκ Καντονά σε παιδική ταινία

Δημοσίευση 15-04-2015 στη κατηγορια: Νέα Ποδοσφαιρικά Παπούτσια
Tags:,

Το 1997 ο Γάλλος σούπερ σταρ Ερίκ Καντονά είχε αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Από τότε, ένας από τους δρόμους που διάλεξε ήταν αυτός της υποκριτικής τέχνης. Έχει πρωταγωνιστήσει όλα αυτά τα χρόνια σε 15 ταινίες και σε λίγο καιρό θα τις κάνει 16. 

Αυτή η ταινία είναι μια παραγωγή που απευθύνεται στους μικρούς φίλους και θαυμαστές του, με τον τίτλο ”Anka the brazilian”. Οι μικροί ποδοσφαιριστές και όχι μόνο θα σπεύσουν να τον απολαύσουν. Ο αθλητής-θρύλος της μεγάλης Manchester United κάνει λοιπόν μια στροφή στην καριέρα του και απευθύνεται στους επίδοξους μιμητές του.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον ”βασιλιά”, για τους οπαδούς των ”κόκκινων διαβόλων”, σε πόλη της Κροατίας για τα γυρίσματα της νέας ταινίας. Εκεί οι φίλοι του ποδοσφαίρου, μικροί και μεγάλοι, τον αντιλήφθηκαν γρήγορα και οι ποδοσφαιριστές του μέλλοντος κυρίως έσπευσαν να του ζητήσουν αυτόγραφα. Εξακολουθεί ο Ερίκ Καντονά μετά από σχεδόν 20 χρόνια να γοητεύει με την παρουσία του και με τα αξέχαστα κατορθώματά του.

Menu
logo
Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

για ΜΕΓΑΛΕΣ προσφορές