404 Ποδοσφαιρικά Παπούτσια από 119 μάρκες

όλα τα ποδοσφαιρικά είδη σε ενα site

Adidas Adizero F50

Δημοσίευση 06-03-2015 στη κατηγορια: Νέα Ποδοσφαιρικά Παπούτσια
Tags:, ,

Το Adizero F50 αποτελεί την Νο1 επιλογή των καλύτερων ποδοσφαιριστών καθώς έχει σχεδιαστεί δίνοντας τη δυνατότητα στον αθλητή για ευελιξία και μέγιστη δυνατή ταχύτητα, με πρωτοποριακό σχεδιασμό και σικάτο κόκκινο χρώμα κάνει αυτόν που τα φορά να ξεχωρίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με σκοπό να προσφέρει τη καλύτερη δυνατή ευελιξία και ταχύτητα είναι τα στοιχεία που έλαβε υπόψιν της η adidas κατά το σχεδιασμό του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού παπουτσιού. Με ένα “φλογερό” κόκκινο χρώμα κάνουν αυτόν που τα φορά να ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο. Με την χρήση 3D dribbletex επαναστατικού υλικού στο πάνω μέρος του παπουτσιού επιτυγχάνεται ο μέγιστος δυνατός έλεγχος της μπάλας είτε σε υγρό είτε σε στεγνό γήπεδο. Η εξωτερική σόλα περιέχει καρφιά σαν αυτά των παπουτσιών για sprint ώστε να επιτρέπει βελτιωμένο κράτημα και έλεγχο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ενώ η σόλα στο εξωτερικό της μέρος έχει σχεδιαστεί στα πρότυπα αθητικών παπουτσιών έχωντας μικρά καρφιά όπως τα παπούτσια για τρέξιμο ακόμα έχωντας καρφιά δύο επιπέδων η σόλα δίνει τη δυνατότητα για καλύτερο κράτημα και βελτιωμένο έλεγχο στο γήπεδο κάτι νέο για τα δεδομένα στα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένηη σειρά ποδοσφαιρικών παπουτσιών αποτελεί μέρος της ευρύτερης καμπάνια της Adidas με τίτλο #ThereWillBeHaters και αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα τόσο σε ανδρικό φυσικά σχεδιασμό αλλά και σε γυναικεία αλλά και παιδικά ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Menu
logo
Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

για ΜΕΓΑΛΕΣ προσφορές