351 Ποδοσφαιρικά Παπούτσια από 119 μάρκες

όλα τα ποδοσφαιρικά είδη σε ενα site

Πως να επιλέξετε ποδοσφαιρικά παπούτσια!

Δημοσίευση 23-03-2015 στη κατηγορια: Νέα Ποδοσφαιρικά Παπούτσια
Tags:,

Συνήθως τα ποδοσφαιρικά παπούτσια ξεχωρίζουν από τις τάπες ή τη σχάρα στο κάτω μέρος τους.

Διακρίνονται σε τρεις βασικές κατηγορίες, ανάλογα με τον αριθμό αλλά και το μέγεθος που έχουν οι τάπες. Αν πρόκειται να φορεθούν στο χόρτο, καλό είναι να επιλέξουμε ένα παπούτσι με λιγότερες τάπες – το ελάχιστο 6 – μεγαλύτερου όμως μεγέθους. Αν η χρήση θα γίνει σε χώμα ή σε πλαστικό τάπητα, όπως είναι συνήθως τα γήπεδα 5χ5, προτιμάμε παπούτσια με περισσότερες τάπες, μικρότερου μεγέθους, ή τη γνωστή σχάρα σαν εναλλακτική λύση.

 Πολύ σημαντικός είναι ο τρόπος κατασκευής τους: αρκετά εύκαμπτο πέλμα, για να απορροφάει τους κραδασμούς και να διευκολύνει την κίνηση, αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να μεταφέρει τη δύναμη από το πίσω μέρος του ποδιού στο μπροστινό χωρίς προβλήματα. Το πάνω μέρος ιδανικό είναι να μην είναι πολύ μαλακό, δηλαδή να μην λυγίζει πολύ εύκολα ακόμα και αφόρετο. Με αυτό τον τρόπο προστατεύει αποτελεσματικά τον ταρσό όταν κλωτσάμε την μπάλα και αποφεύγονται θλάσεις και τα πολύ οδυνηρά κατάγματα.

 Η επιλογή των παπουτσιών, ειδικά για ένα άθλημα τόσο απαιτητικό, απαιτεί την προσοχή μας και τη σωστή έρευνα, ώστε να συνδυάσουμε την ποιότητα και τη σωστή εφαρμογή, με την αποτελεσματική προστασία μας και βέβαια τις οικονομικές δυνατότητές μας. Η εμφάνιση και το ντιζάιν είναι στις μέρες μας ένα άλλο συχνά σημαντικό ζητούμενο.

Menu
logo
Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

για ΜΕΓΑΛΕΣ προσφορές