379 Ποδοσφαιρικά Παπούτσια από 119 μάρκες

όλα τα ποδοσφαιρικά είδη σε ενα site

Ξαναφοράει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Diego Maradona.

Δημοσίευση 07-04-2015 στη κατηγορια: Νέα Ποδοσφαιρικά Παπούτσια
Tags:

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Diego Maradona, στις 10 Απριλίου ο μεγάλος Αργεντίνος άσος επιστρέφει στο ταρτάν με σκοπό να συμμετάσχει σε ποδοσφαιρικό αγώνα που σκοπό έχει να στηρίξει την ειρηνευτική προσπάθεια που γίνεται στην Κολομβία.

Στη Μπογκοτά θα γίνει ο ποδοσφαιρικός αγώνας όπου θα αγωνιστεί ο Αργεντίνος επιθετικός στον οποίο θα συμμετάσχουν και άλλα μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου. Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Με σκοπό να ενισχυθεί η προσπάθεια που γίνεται για να λήξει ο εμφύλιος πόλεμος που κρατά εδώ και χρόνια στη Λατινική Αμερική θα συμμετάσχει ο 54χρονος πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου.

Σε διαπραγμάτευση έχει προχωρήσει η κυβέρνηση της Κολομβίας με τους αντάρτες από τις Ένοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις έχοντας ως στόχο τον τερματισμό του πολέμου που ξεκίνησε το 1964 και έχει οδηγήσει στο θάνατο 220.000 ανθρώπων.

Εν αναμονή λοιπόν ενός αγώνα που θα δούμε τον Diego Maradona να φορά και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αγωνίζεται για καλό σκοπό.

Menu
logo
Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

για ΜΕΓΑΛΕΣ προσφορές